Davinia

Ui … que avui és el teu dia!

Ens coneixem desde que teniem tres anys… o sigui que ja en fa 25! I oita on estem! Vam anar a l’escola i a l’institut plegades però als 18 cadascú va començar a fer la seva. Normal. El millor de tot és que tot i això seguim conservant aquesta amistat tan forta que per molt que pasin els dies sense veure’ns, el nostre somriure i les nostres mirades ens posen al dia al moment! Molts amics pasen per la teva vida, molts d’importants, d’especials, propers … pero puc asegurar que això de mantenir una amistat com la nostra tants anys no té ni adjectiu per descriure-ho! Hem passat per bons moments i per d’altres de dolents, alguns d’emotius, d’altres de riure sense parar … moments de dos, moments de tres i moments de quatre. (i de més si comptem als gats i als gosos … jeje). Hem estat l’una al costat de l’altre per donar-nos «collejas» i també per donar-nos una abraçada, per plorar, dormir, compartir, menjar, xarrar, veure, gaudir … juntes. Recordo cada un dels moments que he passat amb tu (i són molts anys!!).

Podria dir tantes i tantes i tantes i tantes coses … que et sembla si en comptes de parlar … veiem unes fotos? ;)

Què!! Que consti que no he posat les de jaca, les de la platja, les d’olot, les de l’institut … per no fer una entrada kilomètrica … jeje Però penso que és un bon recull! ;)

PER MOLTS ANYS, DEVI!!!!! 28 petonarros!!!!

P.D. Ens deus un sopar!! I de retruc, una foto de 4, si? ;) Hem d’anar ampliant el repertòri amb una dels quatre ben bonica!

1 comentario en “Davinia

  1. Nena, si recordes tots els moments que hem viscut juntes presentata al record guiness!!! Per que jo n’he perdut el compte jejejeje.
    Vaya tela, quines fotos mes maques (tot i que alguna es pot amagar al «baul de los recuerdos») xDDDDD
    Espero que d’aqui 20 anys tinguem un recull encara mes ampli. Ens queda molt per fer ;D
    Una abraçada!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *