Calella

Avui comencem l’agost! I el comencem amb un final de Juliol maco maco perquè si (http://www.youtube.com/watch?v=351qXQIoEBY) jeje. Vam anar a Calella a passar uns dies. Però no pas a un lloc qualsevol, no. Al Titanic!

Ens vàrem convertir, per uns dies, en una Rose i en un Jack entre les escales i els passadissos d’un hotel ambientat al famós vaxell. La decoració de l’entrada, de les cupules, les escales… una simulació preciosa de moltes de les zones comuns. Un quatre estrelles que podia haver estat un tres estrelles, però que per la seva relació qualitat-preu, la decoració, l’atenció del personal, la neteja de les habitacions i tot plegat, recomanem amb entusiasme!

Deixem Juliol enrere, amb els seus moments bons i dolents, i ens endinsem al vuitè mes de l’any! Un Agost que miro amb il·lusió i amb ganes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *