Thay

Avui, 16 de Març, és l’aniversari de la Thay!

Aquesta princesa d’ulls verds, fa tres anys!

DSC_0604

Aquella cosa petita que quan va arribar semblava un ratolinet, es va fer estimar de seguida! Va sortir del transportin sense saber molt bé on anar i de cop i volta es va trobar al Luck. Ni ells ni nosaltres ho sabiem, però ell s’acabaria convertint en molt més que un germà gran, s’acabaria convertint en un protector, en un referent. I és que la Thay es deixava fer quan el Luck l’agafava del clatell per guiar-la!

La Thay és una gata desconfiada, independent i sobretot prudent. Però també és extremadament carinyosa, afectuosa, mimosa i juganera!

Molts diran que és «rancia» però realment el seu caràcter fa honor a la seva espècie: els gats són, per naturalesa, interesats. Ella no permetrà que algú se li acosti si no vol. Però quan vol mimos, atenció o afecte ja sap com fer-s’ho! I s’hi estaria hores i hores!!! Això si, a qualsevol moviment brusc… pam! Desapareix.

A la Thay ens l’estimem un munt. Tan guapa ella, amb aquests ulls que et penetren l’ànima, amb aquest pelatje, el moviment de cua, el contoneig de les caderes al caminar, la manera de dormir, d’escoltar-te… i tots aquells petits detalls que només comparteix amb aquells a qui creu propers.

2013.03.12_Thay (1)

Guiteu quina senyoreta…!!!!

FELICITATS, THAY!

 

3 comentarios en “Thay

 1. Ja tres anyets???!!!
  Com ha passat el temps!!! I que guapa s’ha fet!!!
  La Thay espantadissa que recorda amb qui s’amaga i amb qui es deixa veure.
  Per sort per mi, em recorda sempre i fins i tot a vegades ve a casa meva, amb prudència, això si, però si es relaxa, li agrada venir i tafanejar!!!
  Felicitats a aquesta preciositat que ens ha robat també el cor!!!

 2. En la foto del puf esta totalment «bitch please, I’m fabulous» xDDD
  Si que està gran, si… i el que ens va costar trincarla de petita!! Era un nervi ;D

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *