FI segon de grau!

Juny s’ha acabat!

I amb ell… s’ha acabat també segon de grau! Allò que semblava impossible fa uns mesos on els treballs, els exàmens, les memòries, les exposicions orals, els treballs grupals i la fumera que constament sortia del cap… ja ha arribat a la seva fi!

Qui ho hagués dit, quan tenia tants dubtes de si matricular-me o no… Qui ho hagués dit que gaudiria tant de totes les tardes pasades a la Fub! (Bé… algunes tardes més que d’altres jeje), qui ho diria que hagués arribat a trobar un grupet tan maco, tan noble i tan treballador! Cada una amb les seves vides, amb les seves motxilles! Casa, neteja, economia domèstica, família, parella, fills, feina… i FUB! Som unes campiones! jeje.

Cada una amb les seves debilitats i amb seus punts forts! És un plaer fer equip amb vosaltres perquè cada una aportem el millor que tenim! I, casualment, totes necessitem dels punts forts de les altres!

I què millor per celebrar que hem acabat aquest curs que amb un sopar? Un sopar on compartir, on recordar, on debatre… i on posar-nos al dia de les nostre vides, de les nostres creences, incerteses, pors, inseguretats… i també d’alegries, diversions, plans i objectius!

I tot això amb riures, complicitat, somriures i sinceritat!

DSC_3290

Una abraçada «Equipazo»!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *