Final de curs.

Tercer de grau acabat. Qui ho anava a dir… a tan sols un any de finalitzar els estudis!

Acabo tercer amb un regust dolç i picant, però també àcid i amarg. Un curs ple d’aprenentatges nous, d’eines i de metodologies. Tot un reguitzell d’aspectes científics, literaris, musicals, artístics… amb els que omplo la motxilla. Una motxilla que espero poder utilitzar ben aviat i que espero anar omplint cada dia una mica més.

Un curs força tràgic i amb alts i baixos.

Un curs que acabo amb un buit molt gros, i també amb vincles vius molt forts.

Un curs que dóna peu a un altre.

sant-antoni_0

Com amb el foc. Que s’endú tot el dolent i que dóna peu a anhelar coses noves, sense perdre la flama del record present (mai en passat) i que t’empenta a seguir caminant amb guspires d’il·lusió als ulls.

Benvingut, estiu.

3 comentarios en “Final de curs.

  1. Felicidades a la mejor cuñá que una puede tener! Sigue como hasta ahora, logrando tus objetivos y disfrutando por el camino. Te quiero jiji

  2. Moltisisisisisisisisisisimes felicitats alba!! I respecte a lo dels vincles amb persones ja saps i ha quedat clar que res ens separa i la veritable familia de veritat! ! Un petó!

  3. Felicitats Alba! És cert q ha estat un curs dur en l’aspecte personal però a l’hora ha estat el més exitós en quan a notes i experiències acadèmiques. Tot això no es gratuit i ha estat el resultat d’un gran esforç, d’una gran il.lusió, d’un gran treball. Enhorabona pel q ens demostres a tots amb el teu coratge i amb la teva empenta. Ara toca descansar i mirar sempre endavant. Ja saps q jo soc sempre al teu costat orgullosa amb escreix de ser la teva mare. T’estimo!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *