Grrrrrr!!!!

Una vegada, el meu metge (que em coneix fa 14 anys) va dir-me que sóc molt exigent amb mi mateixa, que permeto els errors en els altres però no en mi. Ell parlava de la vessant personal i mèdica, l’haurem de creure!

Però jo ara parlo de la vessant bloggera! I és que vull algunes millores al blog i no me’n surto!! La primera és merament estètica, vull fer un fons més maco i canviar la paraula «INICIO» però per canviar-la he d’anar al format php aquest dels c * * * * * *     i no trobo el lloc on està la parauleta amagada!!  Una cosa que sembla tan insignificant i que costi tant! Grrrrrr!!!!!!!

El segon canvi és molt xulo! Un apartat nou al costat del «Qui sóc?» amb entrades diaries plenes de… sabor… olor…. i colors… per observar i deleitar!! No puc donar més detalls… ;) El que passa és que wordpress només permet una pàgina dinàmica (és a dir amb infinitat d’entrades), que seria el què és aquest blog en sí. La resta de pestanyes que afegeixo al costat són estàtiques (una sola entrada/comentari). Estic mirant i remirant per veure si trobo algun tutorial per internet que em dongui un cop de mà. De la mateixa manera alguns comentaris de familiars i coneguts em van orientat una mica, però sembla que no acabo de trobar com fer-ho.

A modo de crit de la mafalda puc dir… «NO PARARÉ HASTA CONSEGUIRLO!» jeje.

1 comentario en “Grrrrrr!!!!

  1. EEYYYY guapetona!!
    Bueno por lo que veo tienes algunos problemillas tesnicos, pero por aquí tengo a un informático que me ha dicho que si necesitas cualquier cosa te ayuda y que se va a suscribir a tu blog!!
    Así que aprovecha!!!

    PS: Prueba de que leemos el blog!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *