Meduses (manualitats)

Què podem fer aquest estiu? Per què no elaborar les nostres pròpies joguines?

Que us semblen aquestes meduses? Ideal per fer amb nens i nenes! 2015.08.03_Medusa 07

Com ho fem?

Barregem cola blanca i aigua fins a obtenir la «cola màgica». Inflem un globus i comencem a fer capes de la cola màgica i paper de vàter, tantes capes com puguem. Hauríem d’intentar no veure el color del globus, acabant tenint una massa blanca, rugosa i viscosa. Deixem assecar unes 24h (paciència!!!)

Un cop transcorregut el temps, veurem que aquella massa blanca s’ha convertit en quelcom ben sòlid! Explotem el globus i comencem a pintar el cap de la medusa amb els pintura acrílica. Un cop eixuta la pintura, li posem els ulls i podem, també, dibuixar-li altres elements a la cara.

Per altra banda, tallem tires de paper de seda de colors i les enganxem per sota del cap de la medusa. Un cop tinguem totes les potes enllestides, podem acabar la feina enganxant gomets a l’extrem de les potes.

Proveu-ho!

 

1 comentario en “Meduses (manualitats)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *