Carol

Fa un anyet que vaig dedicar-te l’entrada el dia del teu aniversari. Et vas posar taaaaan contenta!!!  Recordo el teu entusiasme i… la decepció també al desaparèixer el blog i per tant, també el teu raconet aqui dins! Doncs oita oita…. F E L I C I T A T S !!!!!!

Avui és el teu dia!!! Avui fas 28!!! I d’any en any recordem… que la nostra amistat va sorgir no fa gaire; que malgrat ens vèiem cada dia a la feina, la nostra relació de complicitats, d’històries, de sopars de tapes els dijous, de barbacoes i de xarreres a les tantes de la matinada a casa de forma espontània…  va nèixer desprès.

Tot el que hem compartit, tot el que ens hem ajudat en els mals moments de cadascuna i tot el que hem viscut queda enrere. No vull dir que ho eliminem de la nostra memòria, però si que no cal recordar-ho perquè allò és l’ahir, i no vivim pas en els problemes de l’ahir, sinò en la felicitat de l’avui. Suposem que tot allò ens va fer fer una bona base per la nostra amistat, així que… enrere queda ;) jejeje. GRÀCIES per aparèixer així de sopetón a la meva vida.

I ara què? Doncs ara pa’lante, com vens fent desde fa ja alguns mesos. Pa’lante i amb aquest somriure de la foto!!!! Si és que és inevitable que no ho fem quan estem juntes!! Riures, frases còmplices, abraçades mortals, complicitat entre les nostres mirades i … la impossibilitat de no cridar l’atenció quan ens veiem al carrer….!!!!!!!  jejeje.

Saps el què és bo de fer anys? Que tot el que has viscut des de l’anterior aniversari, t’ajuda a crèixer. I des del teu últim, has fet molts canvis. Tots cap a un bé per tu. Uns canvis que tu ja saps quins són però que a més a més t’has quedat amb tot lo bo de tu: la perseverància, la desició, la lleieltat, la fermesa i el carinyo que portes dins. Hasta la mala hostia que també convè fer servir a vegades jejeje.

Gaudeix moltíssim d’aquest día: sé que ho faràs… jijiji

Vint-i-vuit petons? Nono! Vint-i.vuit mil !!!!!!!

PER MOLTS ANYS, CAROL!

 

3 comentarios en “Carol

  1. Aiiiiii, si es q tengo una amiga q vale millones! Moltes gràcies x dedicar-me aquestes paraules, pero sobretot, moltes. gràcies x estar sempre amb mi, i x alegrar-me la vida amb coses com aquestes.
    Doncs si, a la feina només parlàvem de gats xd, qui ens havia de dir q uns mesos després no podriem passar gairebé ni un dia sense dir-nos ni q sigui un ‘hola’.
    jo tb estic molt contenta de q t’hagis creuat a la meva vida, m’has. ensenyat moltíssimes coses, i m’has fet créixer, con veintitantos tacos xd. Ets la millor amiga del món i vull tenir-te sempre!

    • He apretat algun botó i s’ha enviat sense voler… Res, només em quedava dir-te q gràcies x akest detall tan maco, q t’estimo molt i gràcies x estar sempre. Una abraçada mortal. Muaaaa!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *