Ceci !

P E R   M O L T S   A N Y S !!!!

Moltes felicitats Ceci!! Avui és el teu dia!! No tindràs una festa sorpresa com l’any passat (te’n recordes?? Quins nervis!!) Però el que segur que tindràs són un munt de felicitacions!!

Recordes com vam començar la nostra amistat? Dos o tres dies després de començar a treballar plegades, no vam trigar pas gaire més! «Vine al magatzem» em vas dir. Allà vam començar a parlar obertament i au, vam formar un equip maco maco perquè si. :)

Les mirades còmplices cada cop que el nostre amic feia de les seves… mails enviats a la persona equivocada (jeje), riures que no es podien amagar ni parar, consells, ànims, ajuda, empentes (bones, eh?), compenetració a l’hora de treballar i tota una colla d’experiències viscudes que hem compartit i que hem viscut l’una al costat de l’altre des de fa uns sis anyets.

La pregunta que ens podem fer és… calia aquesta foto? La resposta està ben clara: Si! Sé que tenim fotos precioses juntes, però aquesta és la que demostra tot això que vull dir amb paraules: aquesta compenetració, aquesta amistat, aquestes ganes de passar-ho bé i totes les experiències viscudes i compartides que hi ha al darrere d’aquestes mirades.

Ja ho dèiem quan vam deixar de treballar juntes: erem, som i serem un bon equip!

Gràcies perquè començar això amb tu no va ser gens difícil, de seguida ens vam fer l’una a l’altre. Potser per això encara seguim l’una en la vida de l’altre!

Sé que aquest any passaràs l’aniversari de manera diferent… i ja saps com me’n alegro!!! A gaudir-lo, ok?

Moltes felicitats!!!! Quan et vegi, prepara’t pels 41 petons!!!!

 

 

1 comentario en “Ceci !

  1. Mira que ets maca, dolça i encantadora Alba, per això et fas estimar tant. Pensa que et trobo molt a faltar i m’encanta que hagis pensat amb mí un dia com avui.
    Bonica T`estimo! Gràcies per ser com ets!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *