Eloy

Avui, 8 de gener, és el cumple del peque! Encara és massa xic per a poder llegir tot això i per entendre el què significa, però de ben segur que dintre d’uns anys li farà molta il·lusió poder remenar aquest blog i trobar signes d’ell! I que coi, és part important de la meva vida, així que es mereix un raconet en el seu dia!

2012.12.29_Carta_al_paje (0a)

Apa doncs… hoy por ti, tio! ¡Hoy es tu cumple! ¡Cuatro añitos ya! ¡Todo un hombretón!

Diuen que els fets, els gestos i les mirades diuen més que mil paraules juntes. La complicitat tan espontània que va sortir des del primer moment no es pot fotografiar ni descriure, s’ha de veure i viure! Formar part del seu creixement és important per mi. Suposo que passar-s’ho d’allò més bé quan estem plegats, també ho és per a ell! I el més enriquidor de tot plegat … els moments de tres tan macos que passem!! Estimar-lo no és un esforç. Surt sol.

2012.08.30_PintantAcasa (7)

Jugar, aprendre, divertir-se, experimentar, conversar, observar, fotografiar, descobrir, compartir, recordar, preguntar, veure, estimar, cantar, narrar, tocar, olorar, tastar … Què bé que ens ho passem amb tot allò que fem!

Té la sort d’estar rodejat de gent que se l’estima i de crèixer veient mostres d’afecte en tots dos llocs! Això segur que el fa omplir de valors importantíssims. Valors que mica en mica, aquells qui estem al seu costat li anem fent entendre. Poc a poc, bona lletra i … vida lenta! Que només té 4 anyets!!!

4 petonarros em semblen molt poquets per fer-li al peque així que … 4 mil sacs de petons!!!! Abraçades, axuxons i pedorretas la panxa, cap per vall!

Sin título

Nos vemos pronto, guaperas!

Te queremos y… FELICIDADES!!!!

3 comentarios en “Eloy

 1. FELICIDADES, Eloy!!!
  Desde aquí un abrazo muy fuerte a este pequeño rubito andaluz que nos deja siempre una sonrisa en la boca cuando nos habla.
  Muaaaaa!!!!

 2. Como Eloy no va a poder decir nada, lo hago yo en su nombre, y estoy seguro q si él pudiera leerlo, de su boca saldría un: ohhhh, que xulo!!
  Gracias Alba, te queremos.

 3. Nena! D’aqui poc estarà mes alt que tu!!! xDDD Deu ni do en la foto on el tens agafat, ha fet una bona estirada ;)
  Aiii 4 anyets… alló si que era vida xDD

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *