De què fa gust la lluna?

Fa uns mesos vaig descobrir aquest llibre il·lustrat. Em vaig entusiasmar i emocionar amb la seva història i em vaig endinsar al llarg de les seves pàgines. Vaig decidir comprar-lo. No podia ser que un tresor així estigues tan lluny!

I dit i fet… ja és nostre! Me’l he mirat i remirat un munt de vegades i li vam explicar al peque la primera nit, al llit tots tres. Va ser un moment molt bonic. Moment que es va repetir durant les vacances de setmana santa no només als vespres… sinó també després de dinar o si venia algun familiar a la casa. I és que aquest tresor no pot ser només per explicar-lo un cop al dia!

Sin t’tulo-3

M’encanta mirar-lo, explicar-lo i veure les carones de qui l’escolta embadalit!!!! jeje. Treball en equip, objectius, perseverància, comunicació, joc… tants valors implícits! I a sobre el llibre té una cinta mètrica amb cada un dels personatges, què més es pot demanar? jeje

És un tresor que, ben aviat, tindrà un lloc privilegiat!

5 comentarios en “De què fa gust la lluna?

  1. A quesoooooooooooooooooooo!!!!!! (Eloy i jo et donem les gràcies per aquesta meravella de conte). Muaaaaaaaaaaaa!!!!! Nos pones de un amarilloooooooo!!!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *