Dinar de diumenge!

Diumenge al matí vam compartir una paella al solet de la terrassa d’uns amics de St.Fruitós. Uns amics que son part de la família, una família amb qui compartir bons moments, però també dolents. Llàgrimes i riures. Anècdotes divertides i temors. I és que això és precisament el que comparteixes amb els amics que consideres part de la teva familia: tot. Riem a «carcajada limpia» tot el que podem i també ens recolzem quan cal. Anem aqui i allà. Aprenem i creixem plegats. I això és el que passa quan les teves portes i les seves estan obertes sempre: que el vincle, els moments compartits i les històries individuals compartides acaben construint una història conjunta. Una història mooooolt bonica!

Vam passar un migdia i una tarda favulosa!!

Sin título

AnaMari, Jaime, Ainhoa, Adrian, Lidia, Zopi, JA i jo! Un brindis per nosaltres! I per la Marieta que ens va acompanyar… jeje

3 comentarios en “Dinar de diumenge!

  1. I es el primer de la temporada….fixa’t d’aquí a l’Octubre els que ens queden per compartir. A veure si trobem un bon pisset amb una bona terrasseta i així ens encarreguem nosaltres de la paella, jejeje

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *