Benvinguts / Benvingudes !!!!

Hola!!

Fa uns tres anyets, vaig obrir el meu blog! Amb il·lusió, anava penjant imatges,  fotografies reals, videos, cançons, pensaments, records familiars, coses curioses, … poc a poc el meu entorn va anar entrant i mica en mica s’anaven publicant comentaris a totes aquelles entrades al blog.

Us podeu imaginar quina quantitat d’informació, comentaris, records, sentiments que pot arribar a contenir un blog? Doncs com aquell qui no vol la cosa… el blog va «desapareixer» per causes que no cal comentar en plena xarxa! Imaginau-vos el disgut de perdre, ja no sols les imatges i les meves publicacions, sinó allò més valuós per a mi: els comentaris dels meus.

Però bé, el passat és passat i el present és present. I aqui estic! He pogut crear, fer i obrir, mica en mica en meu blog de nou! Amb el mateix nom que abans però… nou disseny, noves entrades, començant des de zero! I és que l’Alba que va començar aquell blog a principis de 2009 no és l’Alba d’avui. Han passat moltes coses, molts canvis i com sempre, les persones evolucionem amb aquests canvis. A vegades cap a pitjor, però per sort en aquest cas, cap a millor!

Així que… orgullosa de la vida que porto, de la feina, dels estudis, de la meva familia, de la parella que tinc, dels amics de sempre, dels nous amics, de… de tot allò que m’envolta… començo, de nou… el meu blog!

7 comentarios en “Benvinguts / Benvingudes !!!!

 1. Me n’alegro molt d’haver conegut a una persona que m’esta ensenyant tantes I tantes coses. Una persona sense limits, amb tantes ganes de viure, de fer coses, d’ajudar als altres. Estic segur q molts nens agrairan tenir una mestra com tu, xq seras una bona mestra, d’aixo n’estic segur. El primer any ja el tens al sac I des d’aquí la meva enorabona. Felicitats x aquest any impecable I x aquest nou blog. Espero aprendre moltes mes coses de tu I sobretot, amb tu. JA

 2. Enhorabona pel nou blog!
  Ja l’enyoràvem els qui el seguíem.
  Nou format, més modern, i segur que amb els continguts de sempre: l’essència de l’Alba en el seu màxim exponent.
  I FELICITATS per l’èxit acadèmic d’aquest any tant difícil!
  T’estimo

 3. Welcooooomeeee! Ains com anyoravem els teus texts plens de carinyo i sentiments. Ets una persona dels k molts hem d’apendre, i espero k ho pugui fer durant molts anys!! Jaja. Felicitats x la nova etapa bloguera!!! Muak

 4. el meu mes de setembre, on estàaaaaaa???? :_____( no saps el disgust que porto! va ser un dels regals més macos que m’han fet mai :(
  t’estimo bonica

 5. Mira que et trobava a faltar!! Com que has estat tan liada aquest últim any molts cops per sentirte a prop tenia que veure el teu blog, aixi ara et puc tenir controlada jejeje.
  Espero que l’any vinent et vagi encara millor que aquest perque estic molt orgullosa de tot el que has aconseguit en poc temps.

  Una abraçada ben forta!

 6. Hola guapa!!
  Felicitats pel teu nou blog, serà un punt de trobada i de referència dels teus, en definitiva dels que t’estimem ( m’ afegeixo)… contenta de formar part dels nous amics, ha estat una sort conèixe’t .
  M’encanta el format del blog, però el millor són les teves aportacions !!

  una gran abraçada!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *